Információ!

Az oldalon elérhető megosztott tartalmak, kérdések, válaszok, képek és írások, lelkes DumaNet Felhasználóinktól származnak, tájékoztató jellegűek és nem az üzemeltetők/szerkesztők (nem a DumaNet & DumaLap) véleményét tükrözik.
A DumaLap csak lehetőséget biztosít a tartalmak moderált megosztására.
A beküldött anyagokat átnézzük és adott esetben moderáljuk, felülbíráljuk.
Ennél fogva előrfordulhat, hogy bizonyos tartalmakat nem teszünk közzé.
A help rovatban található információk, NEM alkalmasak arra, hogy helyettesítsék a szakemberekkel való konzultációt!
Az oldalon található tartalom a szerzők és szerkesztők tulajdonában van, azok terjesztése, megosztása, kizárólag a DumaNeten és a DumaNethez-DumaLaphoz tartozó közösségi felületeken lehetséges. Egyéb terjesztés, megosztás, a szerzők/szerkesztők engedélyéhez kötött.

A DumaLapra a https://dumanet.hu/netikett és az ezt kiegészítő, az újságban is olvasható, saját szabályzata vonatkozik.
Ami magában foglalja, hogy közösségi felület lévén, másoknak ártó, másokat megalázó vagy provokáló, sértegető szövegeket, saját sérelmek megtorlását vagy terjesztését, ehhez hasonló ártó szándékkal beküldött anyagokat, nem áll módunkban megjeleníteni.
Burkolt formában sem.
Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az ilyen jellegű próbálkozásokat azzal jutalmazzuk, hogy az adott személytől megvonjuk a lehetőséget, hogy a későbbiekben bármiféle tartalmat is közzé tudjon tenni a lapban.
Arra kérünk mindenkit, hogy lehetőleg tartózkodjon az ilyen magatartástól.


Fontos!
Bármilyen általatok beküldött szöveg, hanganyag, fénykép, link, videó és egyéb saját szerzeményeket/tartalmakat NEM áll módunkban törölni!
Ezalól kivételt képez azon tartalom, amit alapból fix időre töltünk fel, illetve az a tartalom, ami azért kerül esetlegesen törlésre, mert az üzemeltető kifogással él a tartalom ellen, illetve valamilyen oknál fogva általunk kifogásolható, esetlegesen problémát okoz a későbbiekben!
Továbbá olyan esetekben, amikor visszaélést tapasztalunk vagy bármiféle szabályellenesre bukkanunk a tartalomban a későbbiek során, a tartalommal vagy akár a feltöltő/beküldővel kapcsolatosan problémát észlelünk!

Tehát: Kérésre, utólagos tartalom törlésre, akkor sincs lehetőség, ha azt a beküldő kéri tőlünk!

Kérésre NEM törlünk tartalmat!

Így mindenkit arra kérünk, hogy gondolja át és ennek tudatában, ezt elfogadva, küldjön be tartalmat, mert utólagosan nem tudja törölni, töröltetni, visszavonni azt!
Nem adatlap, hanem egy publikus közösségi oldal/felület/újság!
(Amennyiben arra hivatkoznál, hogy ezt Te nem olvastad el időben, sajnos ez nem mentesít és akkor se tudunk tartalmat törölni!)

Továbbá felületünk nem alkalmas burkolt vagy szándékos reklámozáshoz, követők szerzéséhez.
Ne spammoljunk!
Így arra kérünk mindenkit, hogy a saját weboldalak és egyéb online tartalmak címét, linkjét, blogjának elérhetőségét és ehhez hasonlókat, egyszer is elég beküldeni! Ajánlónak, tartalombővítéshez, kiegészítésképpen!
Ezek elérhetőségét és a beküldött tartalmat moderáljuk, átnézzük és nem feltétlenül tesszük közzé, de amennyiben közzétesszük, azt egyszer tesszük!
Amennyiben azt tapasztalod, hogy a tartalom nem lett publikálva, nyugodtan érdeklődj a megfelelő helyen és formában és mi igyekszünk reagálni, válaszolni, indokolni!

DumaLap